Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu.

Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju.

Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani “ fillon me datën 16.05.2018 (e mërkurë)

dhe mbaron me datën 14.06.2018 ( e enjte).

Dita e parë festës së Fitër Bajramit është më datë 15.06.2018 (e premte).