Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani 2018“ fillon me datë 16.05.2018 (E Mërkurë)

dhe mbaron me datën 14.06.2018 ( E Enjte).

Dita e festës së Fitër Bajramit është më datë 15.06.2018(E Premte).