A r d h m ë r i a

Ramazani

Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani“ fillon me datë 02.04.2022 (e shtunë)

dhe mbaron me datën 01.05.2022 ( e diel).

Dita e festës së Fitër Bajramit është më datë 02.05.2022 (e hënë).

Scroll to Top