24Maj/17

Fëmija i vogël

Fëmija i vogël e pyet nenën: Përse po qan?
Sepse jam grua’ I thotë nëna! Nënë nuk po të kuptoj!’ iu përgjigj djali. Nëna e afron nga vetja e pëqafon dhe i thotë: ‘ As që do me kuptosh ndonjëherë, biri im’
Me vonë fëmija e pyet babain e tij: Përse po me duket se nëna po qan pa arsye?’ Të gjitha gratë qajnë pa arsye, kështu iu përgjigj i ati fëmijës.
Continue reading